Play Sweet Bonanza for Free in Demo mode
play demo poster
Play demo

Sweet Bonanza slot beoordelingen

Sweet Bonanza gokkast is een moderne kijk op de chocoladefabriek van ontwikkelaar Pragmatic Play. Bij elke spin vallen zoete lekkernijen en vruchten op het speelveld. De machine heeft een waardevolle scatter vertegenwoordigd als een lolly op een stokje, zoete bommen en willekeurige multipliers die verschijnen tussen andere symbolen tijdens freespins activering. Uw doel is om een winnende combinatie van dezelfde symbolen te verzamelen (8 of meer), de willekeurige vermenigvuldigers in uw voordeel te gebruiken en de scatter in de gaten te houden. Bestudeer echte recensies van echte bezoekers voordat je een storting doet.

Sweet Bonanza slotbeoordelingen

Beoordelingen

Elena, 29 / 02.11.2022 / star icon5
Bonussen van ontwikkelaars Pragmatic gaming geven je gratis freespins om te kopen. De coolste candy geeft je veel gratis spins om toe te voegen aan de site, dat is de belangrijkste. De spelselectie van het casino is geweldig, en de inzetten zijn wow. De gaming site ziet er mooi uit, registratie is gemakkelijk. Hoge lijn uitbetaling.
Zhenya, 27. / 05.03.2023 / star icon5
Ik heb gewerkt voor een lange tijd, en ik heb gezien deze sleuf geadverteerd, en besloot om het te proberen, dankzij wat extra geld) Ik wilde om het te testen, en neem mezelf voor een tijdje, en plotseling begon ik te verdienen, en het is zo goed dat het gewoon. Nu denk ik, moet ik dit werk, als ik niet zaparov voor dezelfde tijd een dag te winnen door 3-4 keer meer geld. Het is een geweldig slot, geen vragen gesteld.
Lesha, 31. / 06.12.2022 / star icon5
Om een of andere reden denken mijn kennissen dat ik vrijwel niets doe om te winnen, en dat de computer geld voor mij verdient in Sweet Bonanza. Dat is onzin, laten we het daar niet over hebben. Ik weet niet waarom ik zo nerveus ben als ik Sweet Bonanza speel, maar de computer blijft de hele tijd geld verdienen. Ik speel al heel lang en ik heb Izzi casino gekozen omdat het mijn favoriet is. Als je het zo stelt, is deze machine al mijn belangrijkste bron van inkomsten.
Dimitri, 41. / 08.01.2023 / star icon5
Persoonlijk gebruik ik de machines om al mijn problemen te vergeten en 's avonds mijn gedachten van het werk af te leiden. In het begin verloor ik constant geld, maar toen begon mijn saldo in Sweet Bonanza een beetje te groeien. Ik besloot om meer in te zetten, en verloor alles in een keer)). Nam een pauze van gokken, en kwam na een jaar terug naar de slot. Ik heb deze maand ongeveer 80k kunnen opnemen, rekening houdend met het feit dat ik heel weinig gokkasten speel.
Vlad, 40 jaar oud. / 09.02.2023 / star icon5
Eerst speelde ik lang bij 1win, toen verhuisde ik naar Wawada en zag Sweet Bonanza in de live games sectie. Begon een beetje te spelen, ik vond het gewoon erg leuk. Begon een tijdje te spelen en ik vond het echt leuk. In een paar uur kun je veel geld winnen. Nu ben ik natuurlijk fan van de slot)) Het is beter om de freespins meteen uit te geven als je ze krijgt.
Mikhail, 36 jaar oud. / 10.11.2022 / star icon5
De casino games zijn cool, nou ja Sweet Bonanza is gewoon zonder commentaar, alle bonussen gelden daar gewoon! De registratie is gemakkelijk, de uitbetaling is goed en de lijnuitbetalingen zijn meer dan voldoende. Er zijn bonussymbolen en nieuwe features. De regels zijn eenvoudig, er is een kans om grote bonussen te winnen. Populaire online gokkasten zijn ontworpen voor Russische gebruikers. Casino machine heeft informatie over alle functies.
Nikifor, 24 jaar oud. / 11.02.2023 / star icon5
Ik had nooit gedacht dat de feedback van mensen die ik ken me zou aanmoedigen om te beginnen, omdat ik het vroeger allemaal een ***hole vond. Nu draai ik de Sweet Bonanza trommel elke dag na het werk, omdat het zoveel geld oplevert)). Ik zit daar, niet echt hard te werken 's avonds, maar ik verdien een beetje geld. Ik neem om de paar maanden gestaag geld op, alles is geweldig. Vooral de bonussen op de goksite.
Catherine, 24 / 13.01.2023 / star icon5
Ik was altijd sceptisch over gokken en beschouwde het als een overblijfsel uit het verleden. Maar toen ik een kennis bezocht, liet hij me een paar spins zien in een casino met bonussen. En weet je, het blies mijn geest, ik raakte geĆÆnteresseerd in dit alles)). Ik bestudeerde strategieĆ«n, bekeek video's en bladerde door reviews om slimmer te worden. Uiteindelijk heb ik me geregistreerd en mijn eerste opnames gemaakt. Ik heb mijn eerste verdiensten al opgenomen. En weet je, ik heb tot nu toe geluk gehad, speciaal respect voor de technische ondersteuning, lost alle problemen in het spel in Ć©Ć©n keer op.
Alice, 24 / 13.12.2022 / star icon5
Lange tijd verloor ik geld door op verschillende gokkasten te spelen, maar op de een of andere manier lukte het niet. En toen raadde een kennis van mij deze snoepautomaat genaamd Sweet Bonanza aan. Ik probeerde het met kleine inzetten en begon veel geluk te krijgen. Begon langzaam het inzetbedrag meer en meer te verhogen, en nu is mijn saldo een goede plus. Ik denk dat ik een kleine pauze neem voor nu, en verder ga nadat ik alles aan mezelf heb uitgegeven))
Dimitri, 28. / 15.03.2023 / star icon5
Mijn kennissen gebruiken al heel lang Wawada Casino, waar ze deze Sweet Bonanza gokkast tegenkwamen. Ik wilde het al heel lang proberen, maar om de een of andere reden dacht ik altijd dat het oplichterij was. Uiteindelijk besloot ik het te proberen en hoewel ik begon met kleine inzetten, raakte ik vrij snel betrokken en begon ik te verhogen. Ik neem nu al een paar jaar zonder problemen geld op, dus ik raad aan om de bonus te krijgen.
Ivan, 25. / 16.11.2022 / star icon5
Sweat Bananza ging er bij mij meteen in, in tegenstelling tot het spel, ongeacht het feit dat ik lang niet instapte. En raad eens, zodra ik besloot de rest van mijn storting in te zetten, won ik meteen)) Dus geluk met de bonussen, maar eigenlijk is het hier 50/50. Kan niet meedoen en dan het hele bedrag verliezen. Ik blijf waarschijnlijk voorlopig spelen en zie wel hoe het loopt.
Onschuldig, 26. / 17.11.2022 / star icon5
Het blijkt dat niet alleen mannen van gokken houden)) Toen mijn vrouw zag hoeveel ik hier krijg, wilde ze ook zulke casinobonussen proberen. Ik probeerde haar ervan te weerhouden omdat ik twijfelde aan haar gokcapaciteiten, maar zoals bleek - heel verkeerd) Ze slaagde erin om de eerste maand bijna 200k roebel op te nemen. Gewoon een schok, ik ben hier waarschijnlijk enkele maanden geweest! Maar al met al draagt het bij aan het gezinsbudget, dus ik ben gewoon blij)
Danil, 35 jaar oud. / 20.02.2023 / star icon5
Ik schrijf eerlijk. Ik zette 10.000 roebel in op het spel Sweet Bonanza en verloor meteen het grootste deel omdat ik te veel inzette. Toen ik op kleinere bedragen begon in te zetten, kon ik in een paar dagen ongeveer 12.000 verdienen. Het meeste ben ik al kwijt, maar ik ga het voorlopig niet gebruiken. De spellen hier zijn geweldig
Michael, 42 jaar oud. / 20.12.2022 / star icon5
Ik leerde lang geleden over gokautomaten en begon er geld mee te verdienen toen ik een tiener was, voor kleine dingen. Ik hield van het gevoel van opwinding en de sfeer van het casino, en de winsten waren puur om uit te geven. Naarmate ik ouder werd pakte ik het anders aan, maar de ervaring bleef. Dus nu probeer ik er geld mee te verdienen, en het lijkt zelfs goed te lukken. Ik weet niet hoe het moet, maar ik moet voorzichtig zijn: op sommige portalen moet je je profiel verifiƫren voordat je geld kunt opnemen. Het technische ondersteuningsteam zal je altijd helpen en adviseren over wat je met bonussen moet veranderen.
Sergei, 33. / 22.01.2023 / star icon5
In het begin begon ik te spelen omdat er een interessante machine was genaamd Sweet Bonanza, die mij werd aanbevolen door een goede vriend van mij, die hier de jackpot won. Het geluk lachte me toe, het gebeurde dat in min goed ging, maar won zelfs bij 120-130k. De belangrijkste conclusies die ik trok - als je geen geluk hebt, hoef je de inzet niet voortdurend te verhogen. Neem een pauze van bonanza, en als je hoofd leeg is, vlieg in met een gratis storting te gebruiken op gratis weddenschappen....
Alexander, 27. / 24.11.2022 / star icon5
Ik zou nooit geloofd hebben dat ik binnen zes maanden miljonair zou zijn dankzij een of ander Sweet Bonanza slot op internet. Het kostte me veel tijd om een aangepaste tactiek te bedenken die nog steeds goed geld opleverde. Mijn familie verzette zich lange tijd tegen mijn keuze, maar toen ze de poen zagen die ik begon binnen te brengen, veranderden ze drastisch van gedachten)) Nu kan ik mijn ouders en vrouw niet alleen voorzien van alles wat ze nodig hebben, maar ook van al hun grillen.
Anastasia, 31 / 26.02.2023 / star icon5
Ik wilde altijd al een echt casino ervaren. Maar ik had er geen tijd voor en ik had niet veel geld. Ik begon gokkasten te spelen, met een minimaal risico en kleine inzetten. Mijn eerste stortingen waren mislukkingen, kon niet op tijd stoppen. Toen nam ik een pauze, speelde wat demospelletjes en keek naar wat sterkere spelers, toen leerde ik me in te houden. Nu verdien ik gestaag, en ben erg blij met de machine en de casinobonussen.
Eugene, 33. / 28.12.2022 / star icon5
In het begin was ik zo sceptisch mogelijk, hoewel ik de Sweet Bonanza machine van buitenaf erg leuk vond. Soms won ik, dan weer verloor ik, ik kreeg dag na dag verschillende resultaten, weet je, er was geen stabiliteit of zo. Maar toch trekt het spel aan, zoals bonussen, dus bestudeerde ik tactieken, bekeek allerlei trainingsvideo's, en het leek te werken. Als je de tijd hebt, moet je nadenken over dit soort verdiensten met bonussen, hou het in gedachten!
Maxim, 39 jaar oud. / 29.11.2022 / star icon5
Ik ben erg blij met deze slot, het is jammer dat er geen jackpot en geen risicospel is, maar dat is als je op zoek bent naar kleine minpunten. De winsten zijn gezond, mooie bonussen en een assortiment aan betaalmethoden om winsten op te nemen. De overdracht naar de kaart gebeurt binnen enkele uren, wat vrij snel is gezien alle bank- en verificatietijd. Ik raad je aan het ook eens te proberen, voor het geval je ook geluk hebt.