Play Sweet Bonanza for Free in Demo mode
play demo poster
Play demo

Sweet bonanza slot opinie

Maszyna slotowa Sweet Bonanza to nowoczesne uj臋cie fabryki czekolady od dewelopera Pragmatic Play. Z ka偶dym obrotem pola gry b臋d膮 spada膰 s艂odkie smako艂yki i owoce. Automat posiada cenny scatter reprezentowany jako lizak na patyku, s艂odkie bomby i losowe mno偶niki, kt贸re pojawi膮 si臋 w艣r贸d innych symboli podczas aktywacji freespin贸w. Twoim celem jest zebranie zwyci臋skiej kombinacji tych samych ikon (8 lub wi臋cej), wykorzystanie losowych mno偶nik贸w na swoj膮 korzy艣膰 i 艣ledzenie scattera. Przed wp艂at膮 powiniene艣 sprawdzi膰 prawdziwe recenzje od prawdziwych go艣ci.

Sweet Bonanza slot reviews

Recenzje

Elena, 29 lat. / 02.11.2022 / star icon5
Bonusy od deweloper贸w Pragmatic gaming daje Ci darmowe freespiny do kupienia. Najfajniejsze s艂odycze daj膮 Ci gar艣膰 darmowych spin贸w do dodania na stronie, to jest g艂贸wny z nich. Oferta gier w kasynie jest rewelacyjna, a zak艂ady s膮 wow. Strona hazardowa wygl膮da 艂adnie, rejestracja jest prosta. Wysoka wyp艂ata z linii.
Zhenya, 27 lat. / 05.03.2023 / star icon5
Pracuj臋 od d艂u偶szego czasu, i widzia艂em ten slot reklamowany, i postanowi艂em spr贸bowa膰, dzi臋ki jakim艣 dodatkowym pieni膮dzom) chcia艂em go przetestowa膰, i wzi膮膰 sobie na chwil臋, i nagle zacz膮艂em zarabia膰, i to jest tak dobre, 偶e po prostu. Teraz my艣l臋, czy potrzebuj臋 tej pracy, je艣li nie zaparov przez ten sam okres czasu dziennie wygra膰 o 3-4 razy wi臋cej pieni臋dzy. Jest to 艣wietny slot, bez 偶adnych pyta艅.
Leszy, 31 lat. / 06.12.2022 / star icon5
Z jakiego艣 powodu moi znajomi uwa偶aj膮, 偶e praktycznie nic nie robi臋, aby wygra膰, a komputer zarabia za mnie pieni膮dze w Sweet Bonanza. To s膮 bzdury, nie m贸wmy o nich. Nie wiem dlaczego tak si臋 denerwuj臋, gdy gram w Sweet Bonanza, ale komputer ca艂y czas zarabia pieni膮dze. Gram od d艂u偶szego czasu i wybra艂am Izzi casino, bo jest moim ulubionym. Je艣li tak to uj膮膰, to ta maszyna jest ju偶 moim g艂贸wnym 藕r贸d艂em dochodu.
Dimitri, 41 lat. / 08.01.2023 / star icon5
Osobi艣cie u偶ywam tych maszyn, aby zapomnie膰 o wszystkich problemach i oderwa膰 my艣li od pracy wieczorami. Na pocz膮tku ci膮gle traci艂em pieni膮dze, ale potem moje saldo w Sweet Bonanza zacz臋艂o troch臋 rosn膮膰. Postanowi艂em postawi膰 wi臋cej i od razu przegra艂em wszystko)). Zrobi艂em sobie przerw臋 od 艣wiata hazardu i po roku wr贸ci艂em do slotu. W ci膮gu tego miesi膮ca uda艂o mi si臋 wyp艂aci膰 oko艂o 80k, bior膮c pod uwag臋 fakt, 偶e gram bardzo ma艂o na slotach.
Vlad, 40 lat. / 09.02.2023 / star icon5
Najpierw d艂ugo gra艂em na 1win, potem przenios艂em si臋 do Wawady i zobaczy艂em Sweet Bonanza w dziale gier na 偶ywo. Zacz膮艂em troch臋 gra膰, po prostu bardzo mi si臋 spodoba艂o. Zacz膮艂em gra膰 przez jaki艣 czas i bardzo mi si臋 spodoba艂o. W ci膮gu kilku godzin mo偶na wygra膰 sporo pieni臋dzy. Teraz jestem fanem slotu, oczywi艣cie)) Freespiny lepiej wyda膰 od razu jak si臋 je dostanie.
Mikhail, 36 lat. / 10.11.2022 / star icon5
Gry kasynowe s膮 fajne, c贸偶 Sweet Bonanza jest po prostu bez komentarza, wszystkie bonusy obowi膮zuj膮 w艂a艣nie tam! Rejestracja jest 艂atwa, wyp艂ata jest dobra, a wyp艂aty za linie s膮 wi臋cej ni偶 wystarczaj膮ce. S膮 symbole bonusowe i nowe funkcje. Zasady s膮 proste, jest mo偶liwo艣膰 wygrania du偶ych bonus贸w. Popularne automaty online s膮 przeznaczone dla rosyjskich u偶ytkownik贸w. Automat do kasyna ma informacje o wszystkich swoich funkcjach.
Nikifor, 24 lat. / 11.02.2023 / star icon5
Nigdy nie s膮dzi艂am, 偶e opinie znajomych zach臋c膮 mnie do startu, bo kiedy艣 my艣la艂am, 偶e to wszystko 艣ciema. Teraz codziennie po pracy kr臋c臋 b臋bnem Sweet Bonanza, bo zarabia r贸wnie dobrze)) Wieczorami siedz臋 i nie przem臋czam si臋, a przy tym troch臋 zarabiam. Wyp艂acam konsekwentnie raz na kilka miesi臋cy, wszystko jest super. Szczeg贸lnie bonusy na stronie hazardowej.
Katarzyna, 24 lat. / 13.01.2023 / star icon5
Zawsze by艂em sceptycznie nastawiony do wszelkiego hazardu i uwa偶a艂em go za relikt przesz艂o艣ci. Ale gdy odwiedzi艂em znajomego, ten pozwoli艂 mi par臋 razy zakr臋ci膰 ko艂owrotkiem w jakim艣 kasynie z bonusami. I wiecie, rozwia艂o to m贸j umys艂, zainteresowa艂em si臋 tym wszystkim)). Studiowa艂em strategie, ogl膮da艂em wideorecenzje i wertowa艂em recenzje, 偶eby by膰 m膮drzejszym. W ko艅cu zarejestrowa艂em si臋 i dokona艂em pierwszych wyp艂at. Ju偶 wyp艂acam swoje pierwsze zarobki. I wiesz, mam szcz臋艣cie do tej pory, szczeg贸lny szacunek dla wsparcia technicznego, rozwi膮zuje wszystkie problemy w grze za jednym zamachem.
Alice, 24 lat. / 13.12.2022 / star icon5
Przez d艂ugi czas traci艂em pieni膮dze w艂a艣nie pr贸buj膮c zarobi膰 w r贸偶nych slotach do gry, ale jako艣 nie wychodzi艂o. I wtedy m贸j znajomy poleci艂 mi ten automat o nazwie Sweet Bonanza. Spr贸bowa艂em go z ma艂ymi zak艂adami i zacz膮艂em mie膰 bardzo du偶o szcz臋艣cia. Zacz膮艂em powoli zwi臋ksza膰 kwot臋 zak艂ad贸w coraz bardziej i teraz moje saldo jest na dobrym plusie. My艣l臋, 偶e na razie zrobi臋 sobie ma艂膮 przerw臋 i b臋d臋 kontynuowa艂 po wydaniu wszystkiego na siebie))
Dimitri, 28 lat. / 15.03.2023 / star icon5
Moi znajomi od dawna korzystaj膮 z kasyna Wawada, gdzie natrafili na ten automat Sweet Bonanza. Od dawna chcia艂em go spr贸bowa膰, ale z jakiego艣 powodu zawsze my艣la艂em, 偶e to oszustwo. W ko艅cu postanowi艂em spr贸bowa膰 i cho膰 zacz膮艂em od ma艂ych zak艂ad贸w, do艣膰 szybko si臋 wci膮gn膮艂em i zacz膮艂em zwi臋ksza膰. Od kilku lat wyp艂acam bez 偶adnych problem贸w, wi臋c polecam zdobycie bonusu.
Iwan, 25 lat. / 16.11.2022 / star icon5
Swe褍t Bonanza wszed艂 mi od razu, w przeciwie艅stwie do gry, niezale偶nie od tego, 偶e d艂ugo nie wchodzi艂em. I zgadnijcie co, jak tylko postanowi艂em postawi膰 reszt臋 depozytu, od razu wygra艂em)) Szcz臋艣cie w nieszcz臋艣ciu z bonusami, ale tak naprawd臋 to tutaj jest 50/50. Mo偶e nie wej艣膰, a potem straci膰 ca艂膮 kwot臋. Pewnie na razie b臋d臋 gra艂 dalej i zobacz臋 jak to b臋dzie.
Innocentego, 26 lat. / 17.11.2022 / star icon5
Okazuje si臋, 偶e nie tylko m臋偶czy藕ni lubi膮 hazard)) Jak moja 偶ona zobaczy艂a ile tu dostaj臋, r贸wnie偶 chcia艂a spr贸bowa膰 takich kasynowych bonus贸w. Pr贸bowa艂em j膮 od tego odwie艣膰, bo w膮tpi艂em w jej zdolno艣ci gemblerowe, ale jak si臋 okaza艂o - bardzo nies艂usznie) Ona przez pierwszy miesi膮c, zd膮偶y艂a wyp艂aci膰 prawie 200k rubli. Po prostu szok, prawdopodobnie poszed艂em do tego przez kilka miesi臋cy! Ale w sumie zasila bud偶et rodzinny, wi臋c tylko si臋 ciesz臋:)
Danil, 35 lat. / 20.02.2023 / star icon5
Pisz臋 szczerze. W艂o偶y艂em 10 000 rubli w gr臋 Sweet Bonanza, wi臋kszo艣膰 od razu straci艂em, bo postawi艂em za du偶o. Gdy zacz膮艂em obstawia膰 mniejsze kwoty, uda艂o mi si臋 zarobi膰 oko艂o 12k w ci膮gu kilku dni. W sumie awansowa艂em i jest dobrze, ale na razie wstrzymam si臋, to zbyt stresuj膮ca praca i musz臋 zdoby膰 bonusy. Gry tutaj s膮 艣wietne
Micha艂, 42 lat. / 20.12.2022 / star icon5
O automatach dowiedzia艂em si臋 dawno temu i zacz膮艂em na nich zarabia膰 ju偶 jako nastolatek, na drobne rzeczy. Lubi艂em uczucie ekscytacji i atmosfer臋 panuj膮c膮 na stronie kasyna, a wygrane przeznacza艂em wy艂膮cznie na wydatki. Kiedy sta艂em si臋 starszy zacz膮艂em traktowa膰 to inaczej, ale do艣wiadczenie pozosta艂o. Dlatego teraz staram si臋 na tym zarabia膰 i nawet wydaje mi si臋, 偶e to si臋 udaje. Nie wiem jak to zrobi膰, ale musz臋 by膰 ostro偶ny: na niekt贸rych portalach przed wyp艂at膮 pieni臋dzy trzeba zweryfikowa膰 sw贸j profil. W razie czego wsparcie techniczne zawsze pomo偶e i doradzi co zmieni膰 z bonusami.
Siergiej, 33 lat. / 22.01.2023 / star icon5
Na pocz膮tku zacz膮艂em gra膰, bo by艂a tam ciekawa maszyna Sweet Bonanza, kt贸r膮 doradzi艂 mi m贸j dobry znajomy, kt贸ry trafi艂 tu jackpota. Szcz臋艣cie u艣miechn臋艂o si臋 do mnie 艣rednio, zdarza艂o si臋, 偶e in minus dobre sz艂o, ale nawet przy 120-130k wygrywa艂o. G艂贸wne wnioski jakie wyci膮gn膮艂em - je艣li nie masz szcz臋艣cia, nie musisz ci膮gle zwi臋ksza膰 zak艂adu. Zr贸b sobie przerw臋 od bonanzy, a gdy g艂owa si臋 oczy艣ci, to le膰 z darmowym depozytem do wykorzystania na darmowe zak艂ady...
Aleksander, 27 lat. / 24.11.2022 / star icon5
Nigdy nie uwierzy艂bym, 偶e w ci膮gu sze艣ciu miesi臋cy b臋d臋 milionerem dzi臋ki pewnemu slotowi Sweet Bonanza w internecie. Sporo czasu zaj臋艂y mi pr贸by stworzenia niestandardowej taktyki, kt贸ra mimo wszystko przynosi dobre pieni膮dze. Moi krewni d艂ugo opierali si臋 mojemu wyborowi, ale kiedy zobaczyli ciasto, kt贸re zacz膮艂em przynosi膰, drastycznie zmienili zdanie)) Teraz mog臋 zapewni膰 rodzicom i kobiecie nie tylko wszystko, czego potrzebuj膮, ale tak偶e wszystkie ich zachcianki.
Anastazja, 31 lat. / 26.02.2023 / star icon5
Zawsze chcia艂em do艣wiadczy膰 prawdziwego kasyna. Ale nie mia艂em na to czasu i nie mia艂em du偶o pieni臋dzy. Zacz膮艂em od slot贸w, trzyma艂em si臋 taktyki minimalnego ryzyka i robi艂em ma艂e zak艂ady. Moje pierwsze depozyty by艂y pora偶kami, nie mog艂em zatrzyma膰 si臋 w czasie. Potem zrobi艂em sobie przerw臋, zagra艂em w kilka gier demo i obserwowa艂em kilku silniejszych graczy, po tym nauczy艂em si臋 odpoczywa膰. Teraz zarabiam stabilnie i jestem bardzo zadowolony z maszyny i bonus贸w w kasynie.
Eugeniusz, 33 lat. / 28.12.2022 / star icon5
Na pocz膮tku by艂em jak najbardziej sceptyczny, chocia偶 z zewn膮trz maszyna Sweet Bonanza bardzo mi si臋 podoba艂a. Kiedy艣 wygrywa艂em, potem przegrywa艂em, z dnia na dzie艅 uzyskiwa艂em r贸偶ne wyniki, wiadomo, nie by艂o stabilno艣ci czy co艣. Ale nadal gra przyci膮ga, jak bonusy, wi臋c studiowa艂em taktyk臋, ogl膮da艂em wszelkiego rodzaju filmy szkoleniowe i wydawa艂o si臋, 偶e to dzia艂a. Je艣li masz czas, powiniene艣 pomy艣le膰 o takim zarabianiu z bonusami, miej to na uwadze!
Maxim, 39 lat. / 29.11.2022 / star icon5
Jestem bardzo zadowolony z tego slotu, smutne jest to, 偶e nie ma jackpota i gry z ryzykiem, ale to je艣li szuka膰 jakich艣 drobnych minus贸w. Wygrane s膮 zdrowe, 艣wietne bonusy i asortyment metod p艂atno艣ci do wyp艂aty wygranych. Przelew na kart臋 nast膮pi ju偶 po kilku godzinach, co jest ca艂kiem szybkie bior膮c pod uwag臋 ca艂y czas bankowo艣ci i weryfikacji. Proponuj臋, aby艣 i Ty spr贸bowa艂, na wypadek gdyby i Tobie si臋 poszcz臋艣ci艂o.